Forretningssparring

Vi kan være din strategiske og operationelle sparringspartner og hjælpe dig og virksomheden til øget lønsomhed og vækst. Vi er specialister indenfor mennesker og processer, der fremmer innovation, forandringshastighed, værdikædeoptimering, forretningsmuligheder, salg, produktion, organisationsudvikling og akkvisition.

Forandringsledelse

Vi hjælper og sparrer, når det gælder store og små forandringer i organisationen. Story Telling kan være et stærkt redskab til at sætte ord på ønsker og mål, så der skabes den rette energi, når organisationen skal klædes på til forandring. Vi kan hjælpe din kommunikation godt på vej, så forandringsrejsen bliver lettere, forandringsenergien stærkere og handlingerne tydelige. Vi stiller os gerne til rådighed som formidlere af historien, der skal skabe synlige lyspunkter og motivation for den enkelte.

Kompetenceudvikling

Vi har flere års professionel erfaring med samarbejde og kompetenceudvikling på ledelses- og bestyrelsesniveau og tilbyder både strategisk sparring såvel som operationel indsats i forbindelse med virksomhedens potentielle eller anerkendte behov for udvikling og vækst gennem de rette faglige og særligt menneskelige kompetencer. Vi kan afdække, finde og hjælpe med fastholdelse af de profiler, som vil kunne støtte virksomhedens rejse mod nye mål. 

Rekruttering

  Vi gør det let for dig, når du skal have nye nøglemedarbejdere. Fleksible rekrutteringsløsninger der passer til din virksomheds behov. Faglige og menneskelige kompetencer efterprøves med referencer og cases.
Vi løser både fortrolige og åbne opgaver og sikrer du får den nødvendige sparring ifm afklaring af kandidatprofilen.

Bestyrelsesarbejde

Vi påtager os gerne arbejde i og med bestyrelser. Det kan være i form af hjælp til udvikling af samarbejdet i bestyrelsen, sammensætningen af bestyrelsen, uvildig advisor til sparring med bestyrelsen i særlige sammenhænge eller som medlem af bestyrelsen. Vi tror på, at der også i bestyrelser er behov for at tage personlige kompetencer alvorligt, når teamet sammensættes…

Supportfunktioner

Vi  er din lette og hurtige adgang til alle de kompetencer, resurser og serviceydelser, som du ind i mellem har brug for, men som det ikke er økonomisk eller tidsmæssigt forsvarligt at bruge tid på in-house. Vores veludbyggede netværk af kvalitetsbevidste serviceleverandører, dækker bredt de behov den lille og mellemstore virksomhed har indendørs såvel som udendørs. Vi sikrer dig uden bøvl den helt rette samarbejdspartner, baseret på vores viden om disse samt dig og dine behov. Nemt og bekvemt.

sparring der gi'r resultater

Kontakt os i dag for hjælp til væksten i morgen